Hogyan segítheted kamaszod fejlődését és boldogulását? - Praktikus tanácsok szülőknek

Rólad szól - kamasz coaching - szülőknek! :)

Rólad szól - kamasz coaching - szülőknek! :)

???????? Nyár, kamaszok és szülők: egy igazi kaland.????‍????‍????‍????????

2023. augusztus 02. - Rólad szól....

Javában tombol még a nyári szünet, és mivel van még pár hét hátra belőle, szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.

A nyár a kalandok, pihenés ideje, amikor a kamaszok szabadabban élvezhetik az életet. Strandolás, kirándulások, baráti találkozók, bulik, koncertek, stb.....sok más várja őket, és mi szülők szeretnénk azt szeretnénk, hogy minél több élményben részesüljenek. 

Azonban a nyári szünet egy újabb lehetőség arra, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz. Beszélgessetek sokat, osztozzatok a mindennapi élményeiteken, találjatok közös programokat és fedezzetek fel együtt új dolgokat. A nyári szünet remek alkalmat ad arra, hogy megtapasztaljuk egymás társaságát, a mindennapok rohanása nélkül. 

Kedves Szülők! Legyetek türelmesek és megértőek a kamaszokkal! Időnként lehet úgy érzitek, hogy nehéz velük megértetni magatokat, de emlékezzetek rá, hogy ez az életkor tele van változásokkal és kihívásokkal. Engedjetek nekik teret a felfedezésre, kreativításra, és támogassátok őket abban, hogy megtalálják a saját útjukat. 

Kedves Kamaszok! Ne felejtsétek el, hogy a szüleitek mindig azért vannak ott, hogy segítsenek nektek. Ha bármilyen kérdésetek van vagy segítségre van szükségetek, bátran forduljatok hozzátok. A bizalom és az őszinteség a kapcsolatok alapja, és ha megosztjátok velük az érzéseiteket és gondolataitokat, könnyebben megtalálhatjátok a megoldásokat és támogatást is kaphattok.

A nyári szünet remek alkalmat ad arra is, hogy egy kicsit lelassítsunk és feltöltődjünk. Ne feledjétek, hogy az időtök értékes, és fontos olyan tevékenységeket beiktassatok, amik segítenek feltölteni és kikapcsolni. Olvassatok egy jó könyvet, vagy fedezzetek fel egy új hobbit. A nyár ideális lehetőség arra, hogy jobban figyeljetek magatokra is.

 

Ölelés, Kriszti361608355_270829465558241_4016406023847155446_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://roladszol-coachingkrisztivel.blog.hu/api/trackback/id/tr6718184363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása